Search
Close this search box.

Zapojte se do projektu “Skutečná RS: Vaše inovace”

Projekt hledá nové a kreativní nápady na fyzické pomůcky nebo online aplikace, které by mohly lidem pomoci lépe žít s RS...

Společnost Merck, divize Merck Serono zapojuje celosvětovou komunitu pacientů s RS do hledání inovativních řešení pro lepší život s roztroušenou sklerózou

Projekt Real MS: Your Innovations (Skutečná RS: Vaše inovace), hledá originální a inovativní nápady, jež by mohly pomáhat lidem překonávat každodenní výzvy v životě s roztroušenou sklerózou (RS). Your Innovations je druhou fází kampaně Real MS, což je celosvětová iniciativa, která nechává promluvit ty, jejichž životy jsou poznamenány RS a oslavuje jejich cesty, úspěchy a plány na budoucí léčbu nemoci.

Real MS byla uvedena v květnu 2010 jako celosvětová soutěž v psaní scénářů Real MS: Your Story (Skutečná RS: Váš příběh), ve které se sešlo z celého světa více než 100 silných a inspirujících příběhů těch, kteří s RS žijí nebo jejichž život RS ovlivnila. Vítězný návrh se stal předlohou pro mezinárodní krátký film: RS – to je maratón, ne sprint, který ukazuje, jak může být život s RS pojatý pozitivním a naplňujícím způsobem.

Soutěž Your Innovation bude hledat nové a kreativní nápady na fyzické pomůcky nebo online aplikace, které by mohly lidem pomoci lépe žít s RS. O vítěznou inovaci, vybranou mezinárodní porotou a zvolenou RS komunitou se posléze v roce 2011 podělí s RS komunitou.

Nepředvídatelnost u RS znamená, že lidé musí ve svých životech každý den znovu vynalézat, jak zvládat každodenní námahu a projevy svého onemocnění. Pro mnoho lidí to často znamená kreativně si přizpůsobit stávající produkt nebo službu tak, aby jim pomáhaly lépe žít své životy. Soutěž Your Innovation oceňuje tyto stávající inovace a dává prostor pro společný dialog o nových způsobech jak odpovídat na výzvy, které přináší život s RS.

Pro více informací o kampani Real MS a Your Innovation, včetně podmínek soutěže, navštivte, prosím, webové stránky kampaně www.realmsvoices.com.

O kampani Real MS

Real MS je globální edukační a informační kampaň navržená proto, aby vytvářela hlubší porozumění RS a aby podněcovala nadějnější zprávy o léčbě této nemoci. První část kampaně Real MS byla spuštěna v roce 2010 soutěží Your Story, celosvětovou soutěží v psaní scénářů s cílem natočit krátký film, který ukazuje, jak může být život s RS pojatý pozitivním a naplňujícím způsobem. Vítězný krátký film můžete shlédnout na www.realmsvoices.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email