Search
Close this search box.

Světový den roztroušené sklerózy v ČR 2011

KUTNÁ HORA, 28. května hudební festival pro širokou veřejnost, kterého se zúčastní známé skupiny a zpěváci a na své si přijdou i děti, pro které budou připraveny rytířské soutěže, atrakce, vystoupení řádu Černých rytířů, taneční skupiny a spoustu zábavy...

Přijďte společně s námi postavit Rehabilitační centrum!

Festival KutnohoRSké Rockování je oslavou Světového dne roztroušené sklerózy (RS) a je slaven a podporován v téměř všech zemích světa. Hlavní program se bude tento rok konat v Kutné Hoře dne 28. 5. 2011 od 11.30 hodin do 21.30 hodin v prostorách parku pod Vlašským dvorem. Záštitu převzali Václav Havel, ministr zdravotnictví ČR Leoš Heger, poslanec Evropského parlamentu Milan Cabrnoch, poslankyně Parlamentu ČR Lenka Kohoutová, senátor Parlamentu ČR Jaromír Strnad, město Kutná Hora a starosta Ivo Šanc a Michaela Šojdrová. Oslavy budou mít formu hudebního festivalu pro širokou veřejnost, kterého se zúčastní známé skupiny a zpěváci a na své si přijdou i děti, pro které budou připraveny rytířské soutěže, atrakce, vystoupení řádu Černých rytířů, taneční skupiny a spoustu zábavy.

Xindl X, Vlasta Horváth, Yo Yo Band, Věra Špinarová, Marcela Březinová, Jan Kříž, Martin France, Lukáš Kumpricht, Miroslav Táborský a Miroslav Hrabě nám společně pomohou nejen otevřít tuto problematiku i mladým lidem, kterých se toto závažné onemocnění týká nejvíce, ale zároveň svým vystoupením podpoří projekt výstavby rehabilitačního centra pro nemocné roztroušenou sklerózou v ČR. Přestože je v ČR více než 19000 takto nemocných, specializované rehabilitační centrum zcela chybí, přestože pro pacienty jiných diagnóz jich je celá řada.

Rehabilitační centrum je v současnosti velkou prioritou a bylo prezentováno při řadě příležitostí – například také v rámci prestižní soutěže Žena regionu, jejíž absolutní vítězkou se stala autorka projektu centra Bc. Věra Suchá.

Na akci se společně podílí Roska Kutná Hora, Unie Roska v ČR, Nadační fond Impuls a tým Expedice RS Kilimanjaro.

Celý výtěžek této akce bude věnován na výstavbu rehabilitačního centra, které bude situováno nedaleko Kutné Hory!

Předprodej vstupenek: v sítích Ticketstream tel.: +420 224 263 049

Informační centrum Kutná Hora, tel.: +420 327 512 378

Městské informační centrum Kolín, tel.: +420 321 712 021

Informační středisko Čáslav, tel.: +420 327 300 265

Dusíkovo divadlo Čáslav, tel.: +420 327 312 139

Cena vstupenky 160 Kč v předprodejích, na místě 190 Kč.

Děti do 15 let a osoby se ZTP/P zdarma.

Více informací na www.kutnohorskerockovani.cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email