Search
Close this search box.

KINO BEZ BARIÉR JIŽ PO JEDENÁCTÉ

Dobrá zpráva pro všechny fanoušky filmu – 1. července začíná v Karlových Varech 46. ročník mezinárodního filmového festivalu...

Dobrá zpráva pro všechny fanoušky filmu – 1. července začíná v Karlových Varech 46. ročník mezinárodního filmového festivalu.

Jeho nedílnou součástí bude již po jedenácté projekt Kino bez bariér – projekt, který se snaží po všech stránkách usnadnit vozíčkářům návštěvu filmového festivalu. Handicapovaným a jejich doprovodu jsou k dispozici zdarma vstupenky do bezbariérových kin, asistenční služby, doprava po Karlových Varech a okolí, parkovací místa u hotelu Thermal, rozsáhlý informační servis, který pomůže s orintací ve festivalovém dění.

Za 10 let své existence si tento počin získal řadu věrných návštěvníků a těší nás, že počty hostů každým rokem rostou. Sponzorem úspěšného projektu je společnost RWE. Do 18.června probíhá již tradičně na internetových stránkách www.kinobezbarier.cz soutěž o ubytování v Karlových Varech během festivalu, tak neváhejte a zkuste štěstí! Veškeré informace o chystaných filmech, programu, doprodných akcích sledujte na www.kviff.com. Filmové léto se blíží a vy jste na jeho ochutnávku srdečně zváni!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email