Search
Close this search box.

V Horní Brusnici připravují velký benefiční koncert

Římskokatolická farnost Pecka a Dům sv. Josefa v Žirči pořádají dne 24. září 2011 od 19 hodin velký Benefiční koncert muzikálových a filmových písní. Uskuteční se v kostele sv. Mikuláše v Horní Brusnici...

Římskokatolická farnost Pecka a Dům sv. Josefa v Žirči pořádají dne 24. září 2011 od 19 hodin velký Benefiční koncert muzikálových a filmových písní. Uskuteční se v kostele sv. Mikuláše v Horní Brusnici .

Výtěžek z této benefice bude věnován Domovu sv. Josefa v Žirči, který je první a doposud stále jediné lůžkové nestátní zdravotnické a sociální zařízení v ČR, které již téměř 10 let pečuje o nemocné roztroušenou sklerózou.

Na benefičním koncertu vystoupí tři mladé talentované zpěvačky ze Dvora Králové nad Labem – Šárka Hulíková, Petra Stříbrná a Martina Stříbrná.

Mají za sebou několik vlastních úspěšných koncertů a jejich popularita neustále stoupá. Minulá vystoupení jim zaštítil senátor Parlamentu ČR Pavel Trpák nebo také nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97.

Toto pěvecké trio vystupuje s ojedinělým projektem v prostorách kostelů Královéhradeckého kraje.

Jeho partnerem je Svatební salon Daniela – Trutnov, který zpěvačkám zapůjčuje společenské a svatební šaty. V minulosti už zpěvačky uspořádaly charitativní koncerty pro děti postižené mozkovou obrnou a Stacionář pro zdravotně oslabené a tělesně postižené Trutnov.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email