Search
Close this search box.

Změna místa konání konference “O roztroušené skleróze (ne)jen pro rodinu”

Ź technických důvodů jsme byli nuceni přesunout konferenci "O roztroušené skleróze (ne)jen pro rodinu", která se bude konat dne 5. listopadu 2011, do konferenční místnosti Fyziologického ústavu AV ČR ve Vídeňské ulici číslo 1083, Praha 4. Ústav se nachází přibližně 10 minut chůze od budovy IKEM...

Dobrý den,

z technických důvodů jsme byli nuceni přesunout konferenci “O roztroušené skleróze (ne)jen pro rodinu”, která se bude konat dne 5. listopadu 2011, do konferenční místnosti Fyziologického ústavu AV ČR ve Vídeňské ulici číslo 1083, Praha 4. Ústav se nachází přibližně 10 minut chůze od budovy IKEM.

(www.biomed.cas.cz). Vzhledem k probíhajícím stavebním pracím u budovy Fyziologického ústavu není přístup do konferenčního sálu bezbariérový

Doprava:

  • Autem – možnost parkování přímo u budovy Fyziologického ústavu , (po nahlášení na vrátnici při vjezdu do areálu Akademie věd)
  • Autobusem – číslo 193 – zastávka Ústavy akademie věd (přímo před vstupem do areálu). Tento autobus jede z nádraží Vršovice, přes zastávky Pankrác, Poliklinika Budějovická, IKEM.
  • Mikrobusem – pro návštěvníky, kteří dorazí k budově IKEM, bude ke hlavnímu vchodu v 10,10 hodin přistaven mikrobus, který je převeze k budově ústavu.
  • Pěšky – cca 10 minut chůze od zastávky IKEM (autobus 114, 193)

Vzhledem k těmto komplikacím bude posunut program konference. Zahájení proběhne v 10,30 hodin.

Děkujeme za pochopení!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email