Search
Close this search box.

Nové webové stránky magazínu Vozka

Vozíčkáři se k informacím svého magazínu Vozka dostanou nejen prostřednictvím „papírového“ časopisu, ale konečně i on-line...

Nové webové stránky magazínu Vozka, časopisu pro vozíčkáře a jejich přátele z celého Česka, dnes byly spuštěny na adrese www.vozka.org. Přání mnoha čtenářů, aby se k informacím, které jim usnadňují a zpříjemňují život, dostávali on-line, má konečně svou podobu ve webu, který s každým dalším vydaným číslem bude obsahovat výběr těch nejzajímavějších článků z jednotlivých tématických bloků. Web je určen nejen čtenářům tištěného Vozky, ale i dalším zájemcům o problematiku života vozíčkářů a lidí s těžkým tělesným postižením. Stránky připravila společnost Web & Media a.s., která se zabývá výrobou a servisem internetových stránek a aplikací, spolu s redakcí magazínu Vozka. Aktualizaci stránek díky autonomnímu redakčnímu systému provádí přímo redakce Vozky.

Na stránkách najdete nejen informace o aktuálním čísle magazínu Vozka, ale i pravidelný týdenní zpravodajský přehled z České republiky, průběžnou čtenářskou i komerční inzerci, informace o redakci, o historii a současnosti magazínu Vozka, návštěvní knihu, anketu, přihlášku k odběru, kalendárium, odkazy na důležité instituce a organizace a stáhnout si můžete i užitečné obsahy tří ročníků a jednotlivá čísla z předchozího ročníku magazínu Vozka (ve formátu pdf). Součástí menu je i bonusová stránka, kde najdete odkazy na zábavné flash hry, zajímavé powerpointové prezentace nebo naučná videa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email