Search
Close this search box.

5. charitativní ples Oblastní charity Červený Kostelec

V sobotu 9. listopadu 2013 se v sále červenokostelecké sokolovny již popáté uskuteční charitní ples, který bude opět milým setkáním nejen pracovníků Oblastní charity Červený Kostelec, ale jsou přizvány i ostatní charity v regionu, příznivci a podporovatelé Oblastní charity Červený Kostelec. Hlavním hostem večera bude mladý taneční pár Václav Masaryk s Klárou Chovančíkovou. Václav Masaryk je známý svou účastí ve dvou ročnících taneční televizní soutěže StarDance. V roce 2010 tančil s Monikou Absolonovou a umístili se na třetím místě.

V sobotu 9. listopadu 2013 se v sále červenokostelecké sokolovny již popáté uskuteční charitní ples, který bude opět milým setkáním nejen pracovníků Oblastní charity Červený Kostelec, ale jsou přizvány i ostatní charity v regionu, příznivci a podporovatelé Oblastní charity Červený Kostelec. Ti všichni přijdou za kvalitní zábavou s dobrým občerstvením a současně přispějí na péči v Hospici Anežky České a Mobilním hospici Anežky České.

Hlavním hostem večera bude mladý taneční pár Václav Masaryk s Klárou Chovančíkovou. Václav Masaryk je známý svou účastí ve dvou ročnících taneční televizní soutěže StarDance. V roce 2010 tančil s Monikou Absolonovou a umístili se na třetím místě. V roce 2012 tančil s Barborou Polákovou a společně získali 4. místo v soutěži StarDance. Se svou současnou taneční partnerkou Klárou Chovančíkovou se Václav Masaryk věnuje latinsko-americkým tancům a úspěšně vystupují na domácích i zahraničních soutěžích. Na charitním plese předvedou své umění ve čtyřech tanečních vstupech během večera. K tanci a poslechu zahraje taneční hudba Relax Band pro vedením Jana Drejsla. Ozdobou plesu bude bohatá tombola. Je připraveno i chutné pohoštění.

Předprodej vstupenek je zajištěn v Informačním centru – CA SUR s.r.o. v Červeném Kostelci (v Havlíčkově ulici naproti Penny). Zbylé vstupenky budou k prodeji před plesem. Vstupné 90 Kč, místenka 20 Kč.

Eva Wagenknechtová, www.ochck.cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email