Search
Close this search box.

Portál PraceOZP.cz

Komplexní servis pro osoby se zdravotním postižením hledající práci a důkladné vzdělávání zaměstnavatelů. Jste OZP a hledáte práci? Registrujte se a zvyšte tak svoji šanci při hledání zaměstnání...

Práce pro OZPKomplexní servis pro osoby se zdravotním postižením hledající práci a důkladné vzdělávání zaměstnavatelů

Ve spolupráci s Nadačním fondem pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením (NFOZP), představuje společnost AV Institut s.r.o. portál PráceOZP, který pomůže osobám se zdravotním postižením, dále jen „OZP“ hledající pracovní uplatnění na otevřeném trhu práce. AV Institut s.r.o. je nestátní zdravotnické zařízení, personální, auditorská a poradenská společnost, zaměřující se pouze na zaměstnávání osob se zdravotním postižením na otevřeném trhu práce.

Mnozí zaměstnavatelé mají obavy a předsudky ze zaměstnávání lidí se zdravotním postižením, kam patří i roztroušená skleróza, které vznikají z nedostatku informací a zkušeností. Zaměstnavatelé si většinou pod pojmem „postižená osoba“ představí např. vozíčkáře. Viditelná postižení však tvoří velmi malé procento mezi celou skupinou zdravotně postižených osob. Proto zaměstnavatele v problematice OZP pravidelně edukujeme a řešíme s nimi např. motivační nástroje a další výhody při zaměstnání OZP, jako je sleva na dani, příspěvky od státu apod.

Jsme přesvědčeni, že samotné zaměstnávání OZP je společensky nejefektivnější způsob. Proto pro firmy nabízíme řešení formou Auditu pracovních příležitostí, jehož cílem je zanalyzovat pracoviště, pracovní místa a pracovní náplně s ohledem na potřeby OZP a navrhnout optimální řešení či doporučení pro zlepšení zaměstnávání OZP ve firmách. Jen vhodným výběrem uchazeče na vhodné pracovní místo získá zaměstnavatel loajálního zaměstnance.

Jste OZP a hledáte práci? Registrujte se a zvyšte tak svoji šanci při hledání zaměstnání na www.praceozp.cz Rádi bychom, aby portál PráceOZP byl spojovacím článkem mezi uchazeči a zaměstnavateli.

Provozovatelem portálu je AV Institut s.r.o.

Tým PráceOZP

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email