Search
Close this search box.

Tisíce pracovních příležitostí na veletrhu práce Profesia days

Návštěvníci mohou bez stresu z pohovoru oslovit zaměstnavatele a získat jednu z tisíců nabízených pozic. Veletrh je také známý díky inspiraci v pracovním životě, proto je připraveno 112 přednášek/workshopů, které povede 100 osobností. Vstup na veletrh i odborný program je ZDARMA...

Čtvrtý veletrh práce Profesia days poběhne již 22. – 23. 10. 2014 na výstavišti PVA EXPO Praha Letňany. Veletrh bude hostit 104 vystavovatelů nejen z České republiky, ale přijede rekordní počet zástupců z celé Evropy od Švédska po Chorvatsko a od Irska po Litvu.

Návštěvníci mohou bez stresu z pohovoru oslovit zaměstnavatele a získat jednu z tisíců nabízených pozic. Veletrh je také známý díky inspiraci v pracovním životě, proto je připraveno 112 přednášek/workshopů, které povede 100 osobností. Vstup na veletrh i odborný program je ZDARMA.

,,Vystavovatelé hledají uchazeče do všech úrovní pozic z různých oborů. Ze zkušenosti víme, že společnosti na veletrhu hledají především specialisty než by hromadně nabíraly. Je-li firma například typicky maloobchodní, obsazují se zpravidla pozice na centrále. U společností z průmyslu budou mít jistě náskok lidé s technickým vzděláním, ale i zde bývají otevřené různé pozice.“ dodala Zuzana Lincová z Profesia.cz.

,,Veletrh Profesia days je díky širokému portfoliu uchazečů o zaměstnání vhodný téměř pro každou společnost, která na jednom místě může nabídnout své volné pozice, ale například i trainee programy pro absolventy. Díky dvoudennímu trvání tak může být osloveno velké množství potenciálních zaměstnanců.” řekla Lucie Rypáčková, GE Money Bank, a.s.

Inspirovat budou návštěvníky desítky osobností

,,Je-li člověk bez práce, ovlivňuje to všechny oblasti života. Věříme, že veletrh je novým impulsem, jak pro lidi, kteří jsou momentálně bez práce, kteří zvažují kariérní změnu, jsou teprve na začátku své profesní dráhy nebo čelí diskriminaci na trhu práce kvůli věku, zdravotnímu stavu nebo péči o malé děti. Každý rok spolupracujeme s lídry na trhu, abychom přivedli nejen zaměstnavatele, ale i kvalitní řečníky, kteří se podělí o své zkušenosti.“ řekla Kateřina Jaroňová, Profesia days.

Letošní novinkou je rozdělení odborného programu tzv. Cesty úspěchu do 6 zón pro lepší orientaci na veletrhu:

Přednášková zóna – srdcem veletrhu je pódium. Ve 2 přednáškových místnostech firmy představí svou firemní kulturu.

Testovací zóna – nechte si otestovat znalosti cizích jazyků nebo počítačové znalosti.

Vzdělávací zóna – získejte nové znalosti u odborníků nebo sami formou sebevzdělávání.

Poradenská zóna – desítky odborníků se budou návštěvníkům individuálně věnovat.

Rodičovská zóna – pro rodiče malých dětí je připravený dětský a kojící koutek, aby se mohli naplno věnovat hledání práce nebo odbornému programu.

Absolventská zóna – studenti a absolventi získají informace, které jim pomohou k lepší orientaci na trhu práce.

Celý program www.profesiadays.cz/o-veletrhu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email