Search
Close this search box.

Zapojte se do průzkumu ČMSS a Srdcerváčů. Zjišťují, co lidem se zdravotním postižením chybí při financování bydlení.

Srdcerváči a ČMSS chtějí pomocí lidem se zdravotním postižením vést samostatný život, proto vás prosí o zapojeni do průzkumu, který může přinést nové finanční produkty na míru lidem se zdravotním postižením. Dotazník, který je naprosto anonymní, vyplňte do 15. 2. 2017. Děkujeme.

Lidé se zdravotním postižením mají v Česku mnohdy problém, pokud chtějí nákladnější rekonstrukci svého bydlení nebo si chtějí vlastní byt či dům pořídit. Proto Srdcerváči společně se svým hlavním partnerem ČMSS spouštějí celorepublikový průzkum, který by měl zjistit, co zdravotně postiženým při financování bydlení nejvíce chybí a jaké produkty by uvítali.

"Lidem se zdravotním postižením se při posuzování žádosti o financování bydlení nezapočítávají ani invalidní důchody, ani dohody o provedení práce. Mnozí, ačkoliv by jinak na úvěr dosáhli, tak odcházejí z bankovních ústavů s nepořízenou," vysvětluje ředitelka Nadačního fondu pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením (NFOZP) a Srdcerváčka Hana Potměšilová.

Průzkum zjišťuje nejen, nač by lidé se zdravotním postižením finanční produkty na bydlení použili, ale také, co je pro ně největší překážkou při žádostech o úvěry na bydlení, a zda by měli zájem také o speciální finanční poradenství.

Srdcerváči společně s ČMSS prosí všechny své příznivce a především osoby se zdravotním postižením, aby se do 15. února 2017 do průzkumu zapojili.

Zapojit se můžete zde: Průzkum ČMSS a Srdcerváčů

Výsledky průzkumu zveřejníme v březnu 2017.

Srdečně Vaši Srdcerváči a ČMSS

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email