Search
Close this search box.

Staňte se Srdcerváčem/Srdcerváčkou 2017

Nadační fond pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením (NFOZP) vyhlašuje výběrové řízení na místa „Srdcerváčů" – tváří jedné z mediálně nejúspěšnějších kampaní v ČR. Pracovní příležitost pro ty z vás, kteří vrcholově sportujete, pracujete a jste zdravotně postižení nebo znevýhodnění!

Tvářemi pátého ročníku Srdcerváčů se mohou stát muži a ženy, vrcholoví handicapovaní sportovci, kteří zároveň pracují, nebo je čeká v kariéře restart.

Hledáme Srdcerváče a Srdcerváčky, kteří za sebou mají stupně vítězů na republikových mistrovstvích a turnajích zdravotně postižených sportovců, nebo účast na světových sportovních kláních a paralympiádách. Hledáme i ty, kteří vrcholově sportovali jako zdraví, ale pak je dostihla nemoc či úraz, a oni museli svůj dosavadní život přehodnotit, načít jinou kariéru, ale sportu se věnují stále a své zkušenosti předávají například jako trenéři či vedoucí sportovních oddílů.

Hledáme handicapované sportovce a sportovkyně, kteří jsou aktivní nyní, nebo kteří již mají sportovní kariéru za sebou. Zkrátka chceme v příštím ročníku vzdát hold všem, kteří se dovedli poprat nejen se svým úrazem či nemocí, ale navíc jsou skvělí ve sportu a zároveň dokážou vše skloubit s pracovním a osobním životem.

Více informací ZDE

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email