Search
Close this search box.

HitHit kampaň – Do Compostely s RS a na vozíčku

Upřímně, měli jsme z toho trochu strach. Budou nám lidé chtít přispět na nějaké putování a točení dokumentu? Ovšem uvnitř jsme cítili, že děláme správnou věc. Hned po novém roce, konkrétně 3. ledna se prvně setkal Tomáš, Eva, Honza a já. Zdravé jádro týmu. Honza v roli poutníka s roztroušenou sklerózou, Tomáš jako kameraman a člověk, který miluje přírodu a dobrodružství.

Honza na svém vozíku 10. května vyrazí na měsíční pouť společně se svým synem, devítiletým Jendou a se známým českým poutníkem Petrem Hirschem do Santiaga de Compostely. Více o projektu na http://www.caminonakoleckach.cz/

Jako počátek své cesty vybral španělské město Logroňo, kterým prochází svatojakubská cesta a které je od Santiaga vzdálené přes 600 km. Při průměrné denní porci 25 km, vychází příchod do Santiaga de Compostela, které se nachází v severozápadním Španělsku, v oblasti Galicia, za 24 dnů od začátku putování. Pokud zůstane nějaký čas, pokusí se Honza dostat i na samý konec světa, známý jako Fisterra, který leží 90 km západně od Santiaga.

Rád by své měsíční putování, které ho dovede do jednoho z nejvýznamnějších křesťanských poutních míst, pomoci přátel co nejlépe zdokumentoval. Díky moderním komunikačním prostředkům, budou o cestě informovat on-line na sociálních sítích. Též bude nabídnuta spolupráce médiím.

Chcete jeho cestu podpořit?

Pro příspěvky je založen transparentní účet vedený u FIO bank na jméno Petr Hirsch. Číslo účtu kam můžete zaslat svůj příspěvek: 2300015414 / 2010. Stav účtu si můžete prohlédnout zde: https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2300015414

Od 9. února je spuštěna sbírková kampaň na HitHit: https://www.hithit.com/cs/project/3284/camino-na-koleckach-2017, kde jsme pro Vás připravili celou řadu lákavých odměn, jako poděkování za podporu v realizaci tohoto projektu.

Část vybraných prostředků – ať přímo darovaných na účet nebo přes HitHit bude využito k pokrytí nákladů samotné cesty (nákup letenek, doprovodné auto, ubytování, strava) a druhá (významnější) část na pořízení a vznik dokumentu Camino na kolečkách.

Děkujeme za podporu, ať finanční, tak přáním, či modlitbou za zdárnou cestu. Díky Vám víme, že v tom nejedeme sami.

Petr Hirsch

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email