Search
Close this search box.

Poraďte se v on-line chatu s personalistkou

Prvním hostem online chatu na stránkách Inspirante.cz bude v pátek 14. prosince od 13 do 14 hodin Tereza Moravová, která má na starosti kariérní a profesní poradnu. Specialistky na nábor zaměstnanců, která se dlouhodobě věnuje problematice zaměstnávání lidí se zdravotním postižením, se můžete ptát na info@inspirante.cz.

A kdo je Tereza Moravová?

V současné chvíli pracuji již pátým rokem v oblasti náboru nových zaměstnanců do firmy. Vystudovala jsem obor Andragogika a personální řízení na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy a po zhoršení mého získaného postižení zraku jsem se rozhodla vystudovat také obor Speciální pedagogika na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy. Protože jsem na vlastní kůži poznala, že situace osob se zdravotním postižením není v České republice stále utěšená, rozhodla jsem se aktivně této oblasti věnovat. Nejvíce mě baví oblast zaměstnávání osob se zdravotním postižením, protože si myslím, že oblast práce je podstatnou součástí našeho života. Dlouhodobě se proto věnuji edukaci zaměstnavatelů, jak mohou osoby se zdravotním postižením integrovat právě do svých řad.

Těšit se můžete i na další online poradny. Již 11. ledna se budete moci ptát Nicole Fryčové, která vede sociálně-právní poradnu (socialnepravni@revenium.cz).

Následovat bude poradna s expertem na vzdělávání Petrem Vyhnánkem (vzdelavaci@revenium.cz) a chat o financích s Tomášem Kofroněm z Českomoravské stavební spořitelny (financni@revenium.cz).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email