Search
Close this search box.

Vyšlo nové číslo časopisu VOZKA

arrow-1773964__340

Těšte se na ostravský festival ŽIVOT BEZ BARIÉR. Jak aktivně strávit důchodový věk nebo jaké jsou novinky na trhu s pomůckami pro zdravotně znevýhodněné osoby? Potřebujete poradit s úpravou bytu, s výběrem kompenzačních pomůcek, vozíčků nebo vozidla? Přijďte na letošní ročník tradičního festivalu a dozvíte se vše potřebné.

Festival ŽIVOT BEZ BARIÉR se zaměří na osoby se zdravotním znevýhodněním, s tělesným postižením, seniory, děti a také na nejrůznější dnes běžné diagnózy, např. celiakii, obezitu a cukrovku. Patronem festivalu se stal Martin Zach – Muž roku 2009, sportovec a moderátor.

Titulka nového čísla časopisu VOZKA

Cílem festivalu je pomoci lidem se zdravotními a společenskými druhy handicapů, přispět ke zlepšení jejich života a integrace do společnosti.

Najdete tady pestrou nabídku firem poskytujících sociální a asistenční služby, úpravy vozidel a bydlení, možnosti trávení volného času a cestování, protetické, ortopedické a kompenzační pomůcky, nejrůznější elektrické ortopedické vozíky, skútry a mnoho dalšího.

Bonbónkem pro všechny bude určitě módní přehlídka, na které představí společnost FZWear – Spolek Martina Zacha speciální oblečení pro vozíčkáře.

V novém 64stránkovém čísle čtvrtletního magazínu pro vozíčkáře VOZKA najdete i další zajímavá témata. Čtenáři se opět mohou těšit na pestrý a obsáhlý kaleidoskop zpráv, informací, tipů, rad a zajímavostí o životě a pro život na vozíku.

Výběr článků:

  • Napsali jste nám: Malý princ měl taky deprese
  • V Bohumíně otevřeli nové centrum sociálních služeb
  • Služby středisek Společnosti pro ranou péči pomáhají dětem s postižením i jejich rodinám
  • Nakupujte výrobky chráněných dílen na e-shopu Centra Kosatec
  • Moderní technologie: Nadace Vodafone podpořila několik inovativních projektů, které zlepšují životy neslyšících, nevidomých i lidí na vozíku
  • Díky nové rehabilitační kostce IMU Futuro Cube mohou děti s poruchami pohybu lépe rehabilitovat
  • Vznikají centra vysoce specializované péče pro lidi s roztroušenou sklerózou
  • Hlasujte v anketě REKORDY HANDICAPOVANÝCH HRDINŮ 2019. Slavnostní vyhlášení se uskuteční 30. září 2019 na Krajském úřadu Moravskoslezského kraje
  • Festival Colours of Ostrava 2019 slibuje skvělé hudební zážitky, zajímavý doprovodný program a nadstandardní servis pro návštěvníky s postižením

Více na:  https://www.vozka.org/aktuality/zpravodajstvi/magazin-pro-vozickare-vozka-c-2-2019-880cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email