Search
Close this search box.

Pohádková knížka “Kniha o skřítcích”

Květa Štrbová, autorka řady dětských pohádek, paní, které život přinesl onemocnění zvané roztroušená skleróza, připravila pro Vaše děti knížku pohádek o skřítcích. Kniha je doplněna pracovními listy, na které mohou děti kreslit, malovat, vystřihovat dle úkolů v jednotlivých pohádkách, aniž by knihu poničily. Knihu si můžete pořídit od 28. srpna 2011 ve vybraných lékařských RS, objednat si ji....

Květa Štrbová, autorka řady dětských pohádek, paní, které život přinesl onemocnění zvané roztroušená skleróza, připravila pro Vaše děti knížku pohádek o skřítcích.

Kniha, kterou svými ilustracemi doplnily děti s poruchou růstu z dětských endokrinologických center z celé České republiky, je doplněna pracovními listy, na které mohou děti kreslit, malovat, vystřihovat dle úkolů v jednotlivých pohádkách, aniž by knihu poničily. Kniha je totiž určena nejen ke čtení, ale také na zabavení malých rošťáků. Třeba při čekání v ambulanci vašeho lékaře.

Knihu si můžete pořídit od 28. srpna 2011 ve vybraných lékařských RS a endokrinologických centrech, za dobrovolný příspěvek v minimální výši 50,– Kč, který spravuje Nadační fond pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením (NFOZP). Příspěvek pak bude použit na projekty zaměřené na zaměstnávání zdrav. postižených a podpůrné projekty pro pacienty s roztroušenou sklerózou.

Knihu si také můžete objednat poštou u p. Donovalové z NFOZP prostřednictvím e-mailu, který zašlete na donovalova@nfozp.cz, heslo v e-mailu Skřítkové . Při své objednávce nezapomeňte, prosím, uvést číslo bankovního účtu, ze kterého budete poukazovat finanční příspěvek, korespondenční adresu, jméno, příjmení a případně i telefon. kontakt.

Kniha Vám bude zaslána poštou po uhrazení minimálního příspěvku 50,-Kč + poštovné a balné ve výši 45,-Kč na účet NFOZP, číslo účtu NFOZP je 35-9575760247, kód banky 0100, VARIABILNÍ SYMBOL 2011, s uvedením Vašeho jména a příjmení jako hesla pro příjemce.

Knihu o skřítcích vydal díky grantu společnosti Merck spol. s r. o. , divizi Merck Serono v edici 1 + 1 = TŘI Nadační fond pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email