Search
Close this search box.

Bezplatný kurz profesionálních pomocníků pro osoby zdrav. postižené

Přihlaste se do 9. září 2011, kurz je bezplatný, včetně ubytování a plné penze, a také docela živý, vede ho Jana Hrdá - guru osobní asistence u nás, a dále Eva Kacanu - paralympijská rekordmanka v hodu koulí, oštěpem, diskem...

Hledáme vhodné kandidáty se ZP pro práci profesionálních pomocníků. Jedinou podmínkou je bydliště mimo Prahu a chuť pomáhat.

Kurz nám právě začíná, ale případný zájemce může nastoupit do rozjetého vlaku.

Práce je to vhodná zejména pro lidi s lehčím typem postižení, ale i vozíčkář může doučovat klienty na počítači, i člověk se sluchovým postižením může pomáhat v domácnosti nebo s drobnými řemeslnými pracemi.

Do kurzu se může přihlásit i osoba z jiného důvodu ohrožená sociální exkluzí (nejen OZP). Takový člověk by pak měl dvojí roli – příjemce pomoci i potenciálně pomocník dalších znevýhodněných osob, což může bý pro něj docela výhodné…

Kurz je bezplatný, včetně ubytování a plné penze, a také docela živý, vede ho Jana Hrdá – guru osobní asistence u nás, a dále Eva Kacanu – paralympijská rekordmanka v hodu koulí, oštěpem, diskem a bůhví čím ještě… Zatím to vypadá na jeden z lepších a zábavnějších kurzů, než bývá u podobných projektů zvykem..

Kurz probíhá v Praze a okolí o víkendech během září.

Filip Smoljak

manažer projektu Zrcadlová pomoc

tel. 774 486 555 , e-mail: smoljak@creativebazaar.cz

Creative Bazaar, s.r.o.

nám. W. Churchilla 2

130 00 Praha 3

Projekt Zrcadlová pomoc je financován z ESF prostřednictvím OP LZZ a ze státního rozpočtu ČR

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email