Search
Close this search box.

Soutěž o nejlepší fotku zachycující odbytou práci spěje do finále

Už jen pár dní mají všichni zájemci o účast v soutěži s názvem Jsou zdraví? na to, aby přihlásili své fotografie zachycující výsledky zanedbané či odbyté práce. Uzávěrka pro zasílání snímků je stanovena na 30. září...

Už jen pár dní mají všichni zájemci o účast v soutěži Nadačního fondu pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením (www.nfozp.cz) s názvem Jsou zdraví? na to, aby přihlásili své fotografie zachycující výsledky zanedbané či odbyté práce. Uzávěrka pro zasílání snímků je stanovena na 30. září.

Soutěž, jejímž cílem je netradiční a hravou formou upozornit na vysokou kvalitu práce lidí se zdravotním handicapem, a to v kontrastu s často absurdními výtvory “zdravých” lidí, odstartovala na počátku srpna. Zájemci o účast v klání mohou od poloviny prázdnin na internetových stránkách www.jsouzdravi.cz nahrávat své originální fotografie, které dokumentují “zmrzačenou” práci zdravých lidí, kteří něco zanedbali, odbyli, nebo se u nich projevila zvláštní forma kreativity.

Vítěz soutěže, o němž rozhodnou návštěvníci portálu svým hlasováním, bude vyhlášen v průběhu slavnostního večera, se uskuteční v Praze v polovině listopadu. Autoři snímků, kteří od návštěvníků stránek získají nejvyšší počet hlasů, se můžou těšit na hodnotné ceny, jakými jsou například mobilní telefony či výrobky od firem zaměstnávajících zdravotně postižené.

Během akce budou oceněni i nejlepší zaměstnanci z řad firem – držitelů ochranné známky Práce postižených (www.pracepostizenych.cz).

Patronem kampaně je český designér Maxim Velčovský.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email