Search
Close this search box.

Přijďte na benefiční akce, které podpoří provoz Hospice Anežky České!

Koncert VÁCLAVA HUDEČKA, Prodaná nevěsta, Prodejní výstava ručních prací – „Šikovné ruce pro hospic aneb lidé lidem 2012“, Hradišťan...
  • Koncert VÁCLAVA HUDEČKA

Virtuos s minulostí zázračného dítěte měl možnost být od patnácti let žákem legendárního Davida Oistracha a nyní předává svoje zkušenosti mladým nadějným houslistům. Při koncertu uslyšíte skladby Františka Bendy, Ludwiga van Beethovena, Antonína Dvořáka, Pabla de Sarasate. Na klavír bude doprovázet Lukáš Klánský.

Koncert se bude konat ve čtvrtek 30. srpna 2012 v 19 hodin v Divadle J. K. Tyla v Červeném Kostelci.

  • Prodaná nevěsta

Uslyšíte úspěšnou reprízu lidové hry se zpěvy a tanci Prodaná nevěsta v původním provedení podle libreta Karla Sabiny s hudbou Bedřicha Smetany. Hra byla nastudována k výročí 150. let Sokola a červencovému Sokolskému sletu 2012. Uskuteční se v interpretaci sólistů a členů pěveckého souboru Gaudim Praha ze Sokola Královské Vinohrady a 1. LF Univerzity Karlovy Praha, členů Národopisného souboru Formani ze Sokola Slatiňany, členů Ochotnického spolku Sokola Pyšely, členů Sokolského divadla z Lázní Toušeň. Na podiu se tak vystřídá přes šedesát účinkujících včetně živě hrající národopisné kapely Formani.

Představení se koná v sobotu 29. září 2012 v 17 hodin v Jiráskově divadle v Hronově

  • Prodejní výstava ručních prací – „Šikovné ruce pro hospic aneb lidé lidem 2012“

s doprovodným programem ve výstavní síni Městského úřadu Červený Kostelec, nám. T. G. Masaryka 120, ve dnech 5. až 14. října 2012. Slavnostní vernisáž proběhne 5. října v 17 hodin.

  • Hradišťan

Hradišťan s uměleckým vedoucím Jiřím Pavlicou je ojedinělým tělesem s vysokou uměleckou i interpretační úrovní, nezvykle širokým žánrovým záběrem a netradičním repertoárem, jehož silným inspiračním zdrojem byla zejména v počátcích jeho existence lidová tradice.

Představení se koná v sobotu 6. října 2012 v Divadle Dr. Josefa Čížka (Beránek) v Náchodě

Benefiční akce podpoří provoz Hospice Anežky České! Podrobnosti na www.hospic.cz

Oblastní charita Červený Kostelec, 5. května 1170, 549 41 Červený Kostelec, kontakt: Eva Wagenknechtová, vedoucí PR a fundraising, tel.: 491 610 330, e-mail: wagenknechtova@hospic.cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email