Search
Close this search box.

Hledají se nové ženské tváře do týmu Srdcerváčů!

NFOZP vyhlašuje výběrové řízení na místa „Srdcerváček“. Ideální kandidátka by měla být nadšená, komunikativní, ochotná se podělit o svůj životní příběh a prezentovat ideály Srdcerváčů v médiích. Podmínkou je uživatelská znalost práce na PC s internetem a moderními technologiemi.

Nadační fond pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením (NFOZP) vyhlašuje výběrové řízení na místa „Srdcerváček“ – tváří jedné z mediálně nejúspěšnějších kampaní v ČR. Rvát se celým srdcem má cenu nejen za dobrou věc, ale také za své vlastní sny. Netradiční neziskový projekt s názvem Srdcerváči umožňuje obojí najednou.

Hledáme 6 žen

Které mají chuť dokázat něco neobyčejného a stát se tváří týmu Srdcerváčů. Získáte zkušenosti v atraktivním projektu a především šanci najít zajímavou práci i po ukončení projektu.

Ideální kandidátka: by měla být nadšená, komunikativní, ochotná se podělit o svůj životní příběh a prezentovat ideály Srdcerváčů v médiích. Podmínkou je uživatelská znalost práce na PC s internetem a moderními technologiemi. Znalost administrace webů a sociálních sítí, popř. grafického softwaru je velkou výhodou, nikoli ale nutnou podmínkou…

…. a splňovat alespoň jedno další kritérium:

  • žena – absolventka VŠ nebo SŠ (maximálně 2 roky od ukončení studia)
  • žena – matka s malými dětmi
  • žena – samoživitelka
  • žena – ve věku 35–45, která díky své diagnóze má výpadek z práce min. 3 roky
  • žena – ze skupiny menšin
  • žena – ve věku 55+

Dále uvítáme dobré vyjadřovací a stylistické schopnosti v mluvené i písemné formě, zkušenosti s psaním textů na webu i do tiskovin.

Jedná se o práci na částečný úvazek v období 1. 5. – 30. 11. 2015. Přesný rozsah spolupráce a konkrétní náplně práce budou dohodnuty individuálně dle schopností a možností vybraných kandidátek.

Pokud vás nabídka zaujala a myslíte si, že jste dobrá v jednom nebo i více z uvedených oborů, na nic nečekejte a zašlete nám svůj životopis, stručný motivační dopis (max. 1 A4) a aktuální foto na email: dolezalova@nfozp.cz Do předmětu napište heslo „Chci být Srdcerváčem“. Bližší informace o projektu můžete nalézt na www.srdcervaci.cz. Pozor!!! Přihlášky přijímáme do 28. 2. 2015 !!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email