Search
Close this search box.

ONLINE CHAT s Nicole Fričovou – sociálně- právní poradna

Hostem online chatu na stránkách Inspirante.cz bude v pátek 25. ledna od 13 do 14 hodin Nicole Fryčová, která má na starosti sociálně-právní poradnu.

Studentky 4. ročníku Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze se můžete ptát už nyní na info@inspirante.cz. Dotazy poslané e-mailem budou zodpovězeny během pátečního online chatu na www.inspirante.cz

Pravidla:

  • Dotaz se nemusí zobrazit ihned, prosíme vyčkejte.
  • Chat se na této stránce objeví přesně ve 13 hodin. Pokud ho neuvidíte, obnovte prosím stránku (Ctrl+F5).
  • Pokud nestihne Nicole Fryčová odpovědět na všechny dotazy, odpoví Vám po skončení chatu e-mailem (pokud vyplníte svou adresu). Váš e-mail se v chatu zobrazovat nebude.

A kdo je Nicole Fryčová z Revenia?

Momentálně jsem studentkou 4. ročníku Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Právo je všude kolem nás, reguluje naše životy, setkáváme se s ním každý den a je krásné mu hlouběji porozumět, i proto bylo studium práv mojí první a jedinou volbou, kam se vydat po studiu gymnázia.

Prostřednictvím práva mohu pomoci ostatním lidem, kteří se zrovna ocitli v nějakých náhlých nesnázích nebo obtížnější etapě života. Mezi má oblíbená právní odvětví patří pracovní a občanské právo, právo sociálního zabezpečení, zdravotnické právo i ústavní a trestní právo. Velmi mě zajímá proces získávání příspěvku na kompenzační pomůcky, vyřizování příspěvku na péči a invalidní důchody.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email