Search
Close this search box.

17. ročník Cesty za duhou

abc-3523454__340

Zapojte se i Vy! Letošní téma je „PÍSMENO A VŠE, CO S NÍM SOUVISÍ“,

Podtitul nového ročníku přímo vybízí ke hraní se slovy, k vyslovení toho, co zůstává mezi řádky nebo k poctě těm, které mluvené a psané slovo už živí.

Vyzdvihuje také důležitost komunikace a vzájemnosti.

Sebevyjádření je samozřejmě důležité i pro všechny, kteří trpí roztroušenou sklerózou a kteří často musejí hledat vlastní cesty v těch už rádoby vyšlapaných. Malé i velké boje, výhry i radosti stojí za to zaznamenat a předávat je dál, protože není za co se stydět a není proč zůstávat stranou a sám.

Rádi bychom tedy touto cestou oslovili všechny autorky a autory, ať umělecky ztvární, co pro ně téma „PÍSMENO A VŠE, CO S NÍM SOUVISÍ“ znamená. Jestli zvolí fotografii, grafiku, báseň či něco jiného, je zcela na nich. Důležité je jen držet se několika pokynů uvedených na konci tohoto dopisu.

Veškerá díla se všemi náležitostmi potřebujeme mít nejpozději 4.9. 2019.

Doručit je můžete dvěma způsoby, poštou nebo osobně.
Poštou na adresu: Revenium, z.s. , Na Pankráci 1062/58, Praha 4, 140 00
Osobně na: RS Centrum, Karlovo náměstí 32, Praha 2, Fakultní poliklinika VFN. Zde díla předávejte paní Janě Michalcové, a to ve všední dny od 8:00 do 15 hodin.

Nezapomeňte prosím k dílům uvést rovněž jméno, příjmení a kontakt na autora, dále také krátký popisek (v rozsahu max 300 znaků i s mezerami), který použijeme jako text do katalogu výstavy.

Výstava Cesta za duhou s tématem „PÍSMENO A VŠE, CO S NÍM SOUVISÍ“ se bude konat ve dnech 16. 11. – 30. 11. 2019 před vydavatelstvím Economia (Pernerova 673/47, Praha 8).

Vyhrazujeme si právo provést výběr autorských děl.

Vystavená díla vrátíme autorům poštou během prosince 2019.

Těším se na spolupráci s vámi, neváhejte se na mne kdykoliv obrátit.

Tereza Nagyová,
kurátorka výstavy Cesta za duhou a projektová manažerka Revenia
www.cestazaduhou.cz
email: cesta.za.duhou@gmail.com
tel: 775 633 730

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email