Search
Close this search box.

Benefiční kalendář na podporu odborně vedeného cvičení osob s RS v Českých Budějovicích

IMG_20191127_190341

Spolek MS rehab z.s., který dlouhodobě podporuje mezioborovou spolupráci a vzdělávání rehabilitačních pracovníků, pro Vás připravil na rok 2020 nástěnný kalendář jako inspiraci pro cvičení s různými pomůckami. Tento kalendář je benefiční a celý výtěžek z prodeje bude darován pacientské organizaci Roska České Budějovice na podporu cvičení osob s RS pod vedením fyzioterapeuta.

Doporučená minimální cena kalendáře je 200 Kč (ale samozřejmě čím více dáte, tím více hodin odborně vedeného cvičení osobám s RS darujete :-).
Kalendář je k zakoupení na rehabilitaci RS centra Neurologické kliniky 1.LF UK a VFN na Karlově náměstí v Praze (budova Fakultní polikliniky, Karlovo náměstí 32). Nebo přímo v tělocvičně Rosky České Budějovice, Lipenská 17, České Budějovice. https://www.roska-cb.cz/

Pokud kalendář nechcete a chcete jenom tuto iniciativu podpořit, tak můžete poslat peníze na transparentní účet MS rehab (a do zprávy pro příjemce napsat kalendář): Číslo transparentního účtu: 2600782244/2010, Fio banka (do zprávy Kalendář).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email