Search
Close this search box.

Roušky, respirátory a nově na e-shopu Revenia

20200409_140649

Revenium nově nabízí ve spolupráci s certifikovanými výrobci roušky a značkové respirátory. Všechny ochranné pomůcky mají platné evropské certifikáty. Má také originální šité roušky a ochranné šátky s nano vlákny od renomovaných českých sociálních podniků.

Výtěžek z prodeje rozvíjí sociální podniky, které zaměstnávají a podporují uplatnění osob se zdravotním postižením.

V mělnickém skladu Revenium se nám podařilo naskladnit tisíce roušek, respirátorů FFP2, ale také ručně šitých bavlněných roušek a nano „betelných“ šátků s membránou od českých sociálních podniků. Revenium tak reaguje na současnou situaci, zároveň se aktuální nabídkou snaží i v této nelehké době udržet chod neziskové organizace, která zaměstnává téměř 50 lidí se zdravotním postižením.

Co je skladem:

  • Roušky třívrstvé
  • Respirátory FFP2 (vyrobeno v Číně, certifikace pro EU)
  • Respirátory FFP2 3M vč. uhlíkové verze
  • Betelné šátky s membránou (výrobce MYJÓMI, družstvo invalidů)
  • Roušky s bavlněnou dvouvrstvou roušku s kapsou (výrobce Sdružení Neratov, z. s.)

„Roušky a respirátory můžeme nabídnout jak jednotlivcům, máme balení po jednom kuse, ale zároveň také organizacím, v e-shopu najdete sety po několika desítkách i stovkách kusů. Díky dodavatelům můžeme roušky a respirátory nabízet za velmi příznivé ceny,“ uvedla předsedkyně představenstva neziskové organizace Revenium Hana Potměšilová.

Navíc díky štědrosti jednoho z donorů, který se spolkem Revenium spolupracuje, mohla nezisková organizace respirátory a rouškami obdarovat ty nejvíce potřebné. Dvě stovky respirátorů na onkologickou kliniku FN Motol a dalších 160 respirátorů Domovu sv. Josefa v Žirči, což je jediné hospicové zařízení v tuzemsku, které pečuje o lidi s roztroušenou sklerózou.

Tím, že je Revenium uznaným zaměstnavatelem, vše kolem roušek řeší zdravotně postižení zaměstnanci, může spolek roušky prodávat i v náhradním plnění. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email