Search
Close this search box.

Projekt “Nová práce”

V současné době hledáme schopné a motivované zájemce – osoby po poranění míchy či jinak těžce tělesně postižené ze Středočeského, Plzeňského, Jihočeského a Královéhradeckého kraje, kteří by se rádi vyškolili v českém znakovém jazyce, osvojili si tlumočnické dovednosti a následně se profesně věnovali online tlumočení pro neslyšící...

Dovolujeme si Vás oslovit s nabídkou účasti v projektu „Nová práce!”, který realizuje obecně prospěšná společnost 365, o.p.s. ve spolupráci s partnery APPN, o.s. a CZEPA, o.s. Cílem projektu je postupně zvýšit vzdělání a tím konkurenceschopnost na trhu práce zdravotně postiženým občanům.

V současné době hledáme schopné a motivované zájemce – osoby po poranění míchy či jinak těžce tělesně postižené ze Středočeského, Plzeňského, Jihočeského a Královéhradeckého kraje, kteří by se rádi vyškolili v českém znakovém jazyce, osvojili si tlumočnické dovednosti a následně se profesně věnovali online tlumočení pro neslyšící.

Vzhledem k práci online a tedy možnosti práce z domova, je práce online tlumočníka vhodná pro osoby s tělesným postižením. Více o online tlumočení pro neslyšící se dozvíte zde http://www.appn.cz/tlumocnicka-sluzba-online

Účastníkům projektu budou uhrazeny následující aktivity:

  • účast na bilanční diagnostice a její vyhodnocení
  • profesní poradenství v průběhu projektu
  • účast na pětidenních vzdělávacích seminářích (semináře, cestovné, ubytování, stravné)
  • individuální vzdělávání v průběhu projektu
  • částečný pracovní úvazek

Vzhledem k dlouhodobému nedostatku tlumočníků pro neslyšící je po úspěšném absolvování kurzu vysoká pravděpodobnost získání zaměstnání na pozici online tlumočníka přímo ve společnosti APPN, o.s.

Projekt je realizován v období 1. 4. 2013 – 31. 3. 2015.

Pokud máte zájem o účast na projektu, kontaktujte prosím Radku Soukupovou na soukupova@czepa.cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email